Kada se zaljubimo u neki dizajnerski komad kojeg nažalost ne možemo priuštiti, obožavamo kad pronađemo sličnu ideju i kod pristupačnih high street brandova. Ne podržavamo doslovno kopiranje dizajnerskih komada, to je njihov modni potpis i treba to poštovati. Ali kad se neka zanimljiva ideja samo prenese  na sličan cjenovno pristupačan komad, to volimo!

Posljednji primjer Zarinih traperica odličan je dokaz da je to moguće. Traperice dizajnerskog brenda Stelly McCartney sa ukrasima od bisera veliki su hit i jako popularan model. Stellin je model tamnoplav, gotovo crn, te mrkva kroja. Sviđa nam se ideja ukrasiti basic komad poput traperica nečim elegantnim poput bisera.  Ali cijena od 1200 eura trenutno je izvan našeg budžeta!

No, omiljena Zara inspirirala se ovim modelom, ali ga je pretočila u samo njihov dizajn. Biserima je također ukrasila traperice, ali su u njihovoj verziji  plave i ravnog kroja. Tako je uzela zanimljivu dizajnersku ideju, ali ju je uključila u nešto drukčiji dizajn. Naravno cijena ove verzije je mnogo povoljnija- 30 eura.

Iako cijenimo Stellin original, obožavamo što možemo nositi fensi traperice s bisernim ukrasima, za tako povoljnu cijenu!

 

 

Zara
Zara
Zara
Stella McCartney
Stella McCartney

Foto: Zara, Stella McCartney