Čini se da se omiljena Zara trudi odjenuti nas za sve jesensko-zimske aktivnosti ove sezone. Nakon što je predstavila kolekciju svečanih haljina, sad je izbacila i ski kolekciju te pripadajuću kampanju!

Nakon što prošećemo svim blagdanskim partyjima u divnim haljinama i svečanim sakoima, preobući ćemo se u tople jakne i skijaška odijela iz Zara Ski 2023 kolekcije te krenuti na snježne padine.

Zara Ski 2023 kolekcija prepuna je komada koji će nam trebati za snježne aktivnosti: tu su tople jakne i skijaška odijela te termo majice i tajice ali i sav potreban accessoires- skijaške naočale, stylish buce, vunene čarape i rukavice. Zarini se Ski komadi  osim odličnim dizajnom mogu pohvaliti i praktičnošću: najvažnija stavka kolekcije je ponuditi termalnu protekciju- uz  slojevite Zarine komade uistinu ćete ostati topli i ugrijani i za najnižih temperatura!

Posebnost kolekcije je i što komadi u sebi imaju Recco reflector, koji će vam pomoći da vas pronađu spasilačke službe u slučaju da se izgubite ili povrijedite pri skijaškim aktivnostima. Sjajno- omiljena Zara se uistinu pobrinula da na skijaškim pistama ove zime budemo stylish, tople i sigurne u isto vrijeme!

Foto: Zara