Već smo navikli na to da u Zara Home ponudi možemo pronaći pregršt predivnih, estetičkih detalja za dom, ali isto tako, s vremena na vrijeme dostupne su i nešto drukčije tematske kolekcije. Tako je ovaj put u fokusu oprema za boks, odnosno detalji kojima kod kuće možete napraviti malu oazu za vježbanje.

U kolekciji se mogu pronaći dvije varijante rukavica, boksačka vreća, odjeća i dodaci u vidu torbe, medicinka lopta… Ukratko – sve potrebno za kreiranje mini boksačke dvorane. Što se tiče dizajna, Zara Home pazila je na svaki detalj pa je tako kolekcija u bež tonovima te je iznimno lijepa i stylish.

Boks se možda nekad smatrao muškim sportom, no to već odavno nije tako jer se pokazao idealnim i za žene. Naime, kao vrlo intenzivan sport, boks ne samo da tonira mišiće i poboljšava kardiovaskularno zdravlje već i značajno povećava izdržljivost. Osim fizičkih benefita, može imati i pozitivan utjecaj na mentalno zdravlje jer redovito bavljenje ovim sportom smanjuje razine stresa, anksioznosti i slične simptome uzrokovane užurbanom, modernom svakodnevicom.

Isto tako, boks je izuzetno učinkovit u izgradnji samopouzdanja, razvijanju izvrsne koordinacije očiju i ruku, kao i agilnosti, a sve to doprinosi boljoj općoj motorici, brzini reakcije i osjećaju zadovoljstva.

Stoga, želite li se rekreativno početi baviti boksom, vjerujemo da će vas ova lijepa Zara Home kolekcija na to dodatno potaknuti!

Rukavice (246 eura)
Hoodieca (176 eura)
Kratke hlačice (126 eura)
Boksačka vreća (699 eura)
Medicinska lopta (359 eura)
Rukavice (286 eura)
Torba (69,99 eura)