«Pokušavam neograničavati nošenje boje na pojmove ‘dana’ ili ‘noći’; želim da žene budu slobodne odabrati efekt koji im odgovara.» – Lucia Pica

 

Proširenje granica mat efekta uvodi najnoviju suvremenost u svjetlosni leksikon boja ROUGE ALLURE. Omiljeni ruž za usne ROUGE ALLURE VELVET posuđuje svoju postojanu glatkoću četirima novim mat nijansama, čiji se tonovi crvenkastog karamela, meke ružičaste i šljiva ljubičaste mogu takmičiti s moćnim očima. Ruževi za usne ROUGE ALLURE VELVET EXTRÊME pružaju nove dimenzije boje – donose maksimalni vizualni šok a pritom se ne odriču kremaste raskošnosti. Šest boja drsko odgovara dramatičnim očima u izboru od intenzivne bobičaste, tamnocrvene i narančasto crvene boje.

«I dalje postoji ugodnost, samo je kremastija a crvene su vrlo snažne i smjele.»- Lucia Pica

Izuzetno lagano upijanje dopunjava viziju za kolekciju Rouge Allure 2018, zahvaljujući ROUGE ALLURE LIQUID POWDER. Njegova puderasta materija mijenja se u dodiru s usnama, i osigurava dugotrajnu ugodnost i ultramoderni izgled.

ROUGE ALLURE VELVET EXTRÊME

CHANEL do krajnosti pomiče postojeće granice mat efekta s novim ružem koji nadilazi matiranost. ROUGE ALLURE VELVET EXTRÊME je ekstremno mat ruž s efektom druge kože i ugodnom teksturom koja pruža intenzivan i dugotrajni rezultat make-upa.

Osigurava savršeni intenzitet boje zahvaljujući ultra mikroniziranim pigmentima u kombinaciji s jedinstvenim kompleksom koji se sastoji od matcha čaja, bademovog ulja i vitamina E. Spoj praha magnezija i prirodne riže donosi izrazito snažno matiranje, kao i nježni osjećaj i zaglađivanje na usnama.

  1. godine, i po prvi put, CHANEL dizajnira pakiranje ROUGE ALLURE u potpuno crnoj mat verziji.

Nove nijanse pronađite u galeriji!