Iako je neobično vrijeme iza nas, nakon današnje vijesti o otvaranju genijalnog hotela pod zemljom na Dugom otoku, donosimo još jednu odličnu vijest – onu o otvaranju bezglutenskog brunch bara Kata na adresi Petrinjska 29

Za sve one koji su nažalost dobro upoznati s intolerancijom na gluten, kao i oni koji ga izbjegavaju iz mnogih zdravstvenih razloga, Katin kruh bez glutena, koji se mogao pronaći i u mnogim restoranima i malopradajama, dobro je poznata stvar. No ekipa iz ovog poznatog bezglutenskog kruha sad donosi odlične vijesti . Otvorila je prvi bezglutenski brunch bar u centru Zagreba, na adresi Petrinjska 29 – brunch bar Kata.

bezglutenski brunch bar kata interijer

“Dragi naši, protekla je godina bila posebna po mnogočemu, a nama će ipak biti obilježena jednim velikim – USPJEHOM. Napokon se ostvario naš san, otvorili smo prvi bezglutenski brunch bar u centru Zagreba, na adresi Petrinjska 29 i sada vas pozivamo da nas posjetite na svojoj omiljenoj gluten free lokaciji.” prenose na svojoj Facebook stranici.

bezglutenski brunch bar kata salata

Dodaju da je osim njihovih poznatih dnevno svježih i ručno rađenih bezglutenskih kruhova, kolača, tapioka kuglica, slanih i slatkih zalogaja, sada njihova vitrina prepuna i novih raw slastica, ukusnih kolačića, finih i zdravih salata, zlevki kojima je teško odoljeti, te vegetarijanskih i veganskih sendviča čije su recepte neumorno razvijali svi članovi Kata tima. Uz to, na policama ćete pronaći i divne domaće proizvode hrvatskih proizvođača koji se savršeno sparuju s bezglutenskim užicima. 

bezglutenski brunch bar kata hrana

S nadom da će ova adresa postati vaše novo omiljeno mjesto u gradu, pozivaju vas da ih posjetite u lokalu “u kojem užicima nema kraja”. “Najbolji bezglutensku brunch je kod Kate!” poručuju. Vidimo se!

Fotografije. Facebook stranica Katin kruh bez glutena