Coffee, fitness i fashion koncept je novog studija „Točkica na i” koji je prošle nedjelje otvoren na zagrebačkoj adresi Rusanova 8.

U “Točkici na i” se krije potpuno novi način uživanja u životu koji objedinjuje moderni fitness studio s hit programima i trenerima, showroom s kreativnom linijom odjeće D-Lab i malog, lijepo uređenog bara u kojem se nakon vježbanja i razgledavanja modnih dodataka novog brenda može popiti najfinija kava u gradu. Nemaju ništa protiv ni kućnih ljubimaca, dapače, svi su dobrodošli. Kao i djeca koja možda požele proslaviti rođendan ili pak različite grupe koje žele održati radionice koje potiču na razvoj, rast i poboljšavaju kvalitetu života.

Iza ideje i osnivanja novog koncept fitness studija u gradu stoji Domagoj Petrović, osnivač i vlasnik “Točkice na i”, koji je iskustvo gradio u najpoznatijim fitness studijima u gradu, a u ideji i investiciji podržala ga je Melita Mauer, iskusna spinning trenerica, dugogodišnji executive menadžer i coach.

Vrlo sličnih pogleda na svijet, ljude i život, kažu ovo dvoje kreativaca, odlučili su stvoriti zajednicu koja će spajati na najpozitivniji način, mjesto sretnih članova. Inspiriralo ih je zajedničko mjesto izlazaka iz mladosti koje je podsjećalo na ljubav i na dobra stara vremena.

Zamislili su i stvorili mjesto za koje kažu da će brzo svakome prirasti srcu i koje će ih veseliti kada dođu na druženje. Jedno od fitness mjesta gdje su instruktori više rock-zvijezde nego treneri. Mjesto na kojem volite kupovati odjeću za trening, ali i izvan njega. U projekt su uložili svoje iskustvo, želje i ambicije. U “Točkici na i” tako se može pronaći zanimljiva linija odjeće D-Lab, Spinning trening po uzoru na najbolje spin centre u svijetu, Yoga, Pilates, Booty Call i još puno zanimljivih programa i trenera.

Oboje vjeruju da svijet treba biti mjesto gdje se ljudi osjećaju jednako vrijedni, bez obzira na različitosti. To je i svojevrsni moto “Točkice na i”: „Mjesto gdje ste vi samo vi!”. Mjesto na kojem ne brinete kako izgledate, odakle dolazite, ili koga volite. Nitko vam ne broji koliko ste kilometara prešli ili kilograma izgubili. Nitko ne gleda jeste li manji ili veći. U njemu ste dobrodošli, uvijek, baš takvi kakvi jeste.

U “Točkici na i” vjerujemo jedni u druge. U međusobnu inspiraciju. U napredak korak po korak. Vjerujemo u sebe. U ovaj grad i ove ljude. Mi smo “Točkica na i”. Dobrodošli doma!, poručuju Domagoj Petrović i Melita Mauer.

Foto: Jurica Treščin