Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni o čemu se u crowdfundingu zapravo radi, hoće li vas knjigovodstvo blijedo gledati, je li to uopće za vas i ako je… odakle početi?   

“Ništa zato, evo nas opet, po šesti put! Ponavljanje je majka znanja, a glupih pitanja nema. Okupljamo iskusne crowdfundere & one koji to žele postati; poznavatelje web3 i NFT ekosustava & porezne stručnjake.” kažu u najavi novog izdanja Zagreb Crowdfunding konvencije na kojoj ćete moći saznati sve što ste ikad htjeli znati o ovom novijem načinu prikupljanja kapitala. 

Možete je pratiti online putem Brodoto YouTube kanala ili službenog eventa (i postavljati pitanja), a za fizičko sudjelovanje, preuzmite (besplatne) ulaznice kroz sustav Entrio. One iskusnije koji možda već rade na pripremi svoje kampanje organizatori pozivaju da se prijave na radionicu za pitchere, jedini dio dana koji se neće streamati. Prilika je to da izbrusite sve elemente kampanje i dobijete savjete od Kickstarter stručnjaka Nike Klanšeka & američkog gosta, Chandlera Copenhavera iz What2Fund, suradnika BackerKita.

Panelisti / crowdfunderi: Ivan Nauković, pivovara Medvedgrad; Albert Gajšak, CircuitMess; Ana Teskera, zadružna pivovara Brlog; Sanja Ljubičić, GIRI društvena igra za djecu; Vedran Habel, udruga UNUO – gastro natjecanje za osobe s invaliditetom; Domagoj Boljar, Miret.  Porezni stručnjaci: Đurđica Jurić; Jasna Vuk – RRiF Visoka škola za financijski menadžment; Porezna uprava RH (tbc).

Program počinje u 10h u dvorani Akcelerator u ZICER-u, a sve moguće izmjene u agendi pratite preko https://www.crowdfundingacademy.eu/zagreb-crownfunding-convention/

P.S. Radni jezici konferencije su engleski i hrvatski bez organiziranog prijevoda.  Konferencija se odvija pod pokroviteljstvom Veleposlanstva SAD-a u RH.

Kontakt: info@brodoto.com; WhatsApp/ Mob 385 (0)98 139 2206; 385 (0)98 620 193