Employee experience konferencija posvećena budućnosti rada ove godine priča o benefitima koji privlače i zadržavaju vrhunske zaposlenike

Future of Work je konferencija pokrenuta tijekom prve godine lockdowna kako bi se popratilo na koji način se tržište rada mijenja te koja je budućnost poslovanja. Nakon prve online konferencije koja se bavila temom Hybrid, odnosno o (tada) novim uvjetima remote i hibridnim načinima rada pa teme Async gdje se pričalo o asinkronom radu kao nadogradnji radu na daljinu, dolazi treće izdanje konferencije Future of Work: People First!

Treća Future of Work konferencija održava se 5. srpnja i posvećena je temi benefita koji privlače i zadržavaju vrhunske zaposlenike. Riječ je o afterwork konferenciji (17 – 20h) koja će se održati uživo u HUB385.

Future of Work cover

Iskustva i rješenja iz industrije

Zahvaljujući podršci A1 Hrvatska, Ingemarka i Jeftinije.hr konferencija će pričati o tajnama dobrih poslodavaca, ali i o njihovim karakteristikama:

● Ines Jurković iz COBE-a pričat će o tome kako stvoriti sjajnu kulturu kompanije;
● Lucija Pilić iz Gamechucka koja će pričati o sindikaliziranju zaposlenika i njihovom kolektivnom ugovoru;
● Luka Gauta iz CROZ-a koji će se pridružiti panel raspravi na temu alata koji poboljšavaju employee experience;
● Petra Grundler Glavica iz A1 Hrvatska koja će predstaviti A1 benefite za zaposlenike;
● dok će se u panel raspravi okupiti Ines Vranješ Radovanović iz Ingemarka i Jelena Jelušić iz Photomatha da s nama podijele benefite svojih tvrtki te kako i dalje uspješno privlače developere!

Program se još nadopunjuje, tako da se uskoro pridružuje još panelista i predavača, a pratiti ga možete na službenoj web stranici konferencije, dok se sve aktualnosti objavljuju na Facebook događaju.

Kome je Future of Work namijenjen?

Future of Work konferencija bit će savršena za sljedeće profesionalce iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i ostatka regije:
● Developere koji žele saznati što se događa u hrvatskom ekosistemu i što mogu očekivati od hrvatskih poslodavaca;
● Menadžere IT i drugih sektora koji moraju intenzivno zapošljavati za svoje odjele u digitalnoj ekonomiji i naučiti kako surađivati s HR-om na tome;
● Direktore marketinga i PR-a kao i njihove odjele koji u 2022. moraju strateški surađivati s HR-om na stvaranju jedinstvene employee experience strategije;
● HR i employer branding specijaliste i menadžere koji žele nove savjete o tome kako ostati povezan s remote i asinkronim zaposlenicima i kako stvoriti i/ili održati digitalnu kulturu kompanije.

Konferencija se održava u utorak, 5. srpnja u HUB385 u Zagrebu od 17h. Ulaznica još uvijek ima, a možete ih kupiti po simboličnoj cijeni od 50kn ovdje, a sve detalje pronađite na Facebook stranici konferencije.

Foto: PR, Unsplash