Iza simpatičnog imena Would You Be My Bag, stvaraju Anita i Marin iz Splita, usmjereni na ručnu izradu torbica od drveta. U tome su vrlo uvjerljivi i jedinstveni na našoj sceni, a sada imaju i novosti za sve ljubitelje svog dizajna.

Hrvatskoj su modnoj sceni predstavili već nekoliko uspješnih modela svojih torbica, a pandemija ih je, kao i mnoge, malo usporila. No, oni su neko vrijeme iskoristili i da naglas pokažu i populariziraju piljevinu kao izvedbeni materijal, a time stanu nasuprot velikih modnih divova. Posvećeni manjim serijama i razradi dizajna, promijenili su i pristup izradi te su nedavno lansirali novu modnu priču posvećenu njihovom popularnom modelu torbice.

torbice od drva

„Uvijek smo pokušavali širiti znanja o obradama materijala i strojevima, i vlastitim se snagama specijalizirati i usavršavati u proizvodnji. Zbog nedostatka vremena, često nam je bilo žao što se ne možemo dizajnu i razradi kolekcija posvetiti i više. Zato smo odlučili situaciju koja nas je ograničila, iskoristiti za usavršavanje postojećeg modela s malim odmakom. Odlučili smo ponuditi naš model torbice Bamboo style u personaliziranom izdanju. To je prvi model koji smo odlučili kreativno i tehnički razraditi. Torba je spoj mahagonija i bambusovih štapića koji joj daju prozračnost, a različite kombinacije tkanine i boje podstave, uz drvo mahagonija gravirano po izboru te efektne bambus štapiće, omogućavaju da svaka bude prilagođena željama potencijalne vlasnice“ govore nam o svojoj novoj kolekciji torbi koja sada dolazi u kombinaciji i s vašim osobnim preferencijama.

torbice od drva

Ovaj hrvatski brend tako nastavlja prezentirati sav potencijal drva kao materijala i u modne te uporabne svrhe. Njihove su kreacije svojevrsni bezvremenski klasik koji ne sudjeluje u trendovima, a sada dolaze u novoj maloj seriji personaliziranih komada koju kreirate vi. Više o tome potražite na njihovoj online adresi.

torbice od drva

torbice od drva

torbice od drva