Predimenzionirane, u bojama, retro, s kapuljačom ili bez – nakon svih mogućih trendova po pitanju trenirki, stiže još jedan, ovaj put za proljeće.

Trenirke, trenirke, trenirke – u ovom periodu ste ih ili zavoljeli ili apsolutno zamrzili. No, ovaj udobni trendi komad napravio je korak dalje i to onaj u kojem se spojio s luksuznim patternom koji smo navikli gledati u hotelskim sobama – waffleom. Znate li kada dođete u hotel ili welness i budete apsolutno oduševljeni svojim waffle ogrtačom. Taj sitni kockasti uzorak, ustvari sitni prošivi koji čine odjeću mekšom, uvijek su bili neodoljivi. Sada su ga prepoznali i high street te home brendovi i osim što ga stavljaju samo na svoje modele kućne odjeće ili tkanina za dom, poput ogrtača ili posteljina, primjenili su ga i na trenirke.

Sve više high street imena lansira trenirke s waffle uzorkom koje se čine idealnima za ovo toplije vrijeme koje nam je pred vratima. Lagane, cozy i nešto drugačijeg izgleda, sugurno će svoje mjesto pronaći u proljetnim casual stylinzima mnogih žena.

Zara Home
Zara Home
Zara Home
Mango
H&M
COS
COS
COS
COS
COS