Bez obzira na to živite li u kući s okućnicom ili pak u stanu s balkonom, topli proljetni dani instantno nas pozivaju da uredimo vanjski prostor. Ispijanje kave na suncu i uživanje u prizorima cvijeća, posebno je smirujuće, a kako biste sami kreirali svoju malu (ili veliku) botaničku oazu – potrebno vam je nešto alata i detalja.

Vrtlarenje nije samo aktivnost koja uljepšava okoliš već ima brojne koristi za naše zdravlje i dobrobit. Naime, ova opuštajuća i pomalo meditativna aktivnost odličan je vid tjelesne aktivnosti jer poboljšava motoriku i fleksibilnost, a dobro je rješenje i za borbu sa svakodnevnim stresom te odmak od užurbane svakodnevice. Naravno, ne smijemo zanemariti niti aspekt kreativnost koji se budi u nama prilikom vrtlarenja, odnosno dekoracije eksterijera.

Međutim, kao što smo napisali, za sve navedeno potrebno je obaviti manji shopping, a mi ovaj put predlažemo da vaša destinacija bude Zara Home. Aktualna ponuda iz rubrike Vrtlarenje nudi predivne estetične detalje i ukrase, ali i koristan alat koji će vam pomoći prilikom pripreme i uređenja cvijeća. Osim toga, možete se inspirirati i prikladnom knjigom.

BOROSILIKATNA VRTNA KANTICA ZA ZALIJEVANJE (21,99 eura)
KNJIGA MY MEDICINAL GARDEN- ANCESTRAL CARE FOR MODERN DISEASES (25,99 eura)

Zara Home voli minimalizam u kombinaciji s određenim stilskim elementima, a u slučaju recentne kolekcije, nama sve miriše na Mediteran i ljepotu rustikalne dekoracije koja na savršen način pomiruje moderno s tradicionalnim.

Stoga već ovaj vikend napravite plan rada i započnite kreiranje svoje oaze mira u kojoj ćete uživati u nadolazećem periodu!

KUGLA ZA SAMONAVODNJAVANJE OD BOROSILIKATA (10,99 eura – 12,99 eura)
ČELIČNE VRTNE ŠKARE ZA REZIDBU (21,99 eura)
VELIKA PLATNENA TORBA ZA POHRANU VRTNOG ALATA (18,99 eura)
KERAMIČKA VRTNA POSUDA I TANJURIĆ (10,99 eura – 19,99 eura)
VRTNE ŠKARE ZA AROMATIČNE BILJKE (8,99 eura)
KOMPLET S VRTNOM POSUDOM I SJEMENJEM NEVENA (10,99 eura)
KLIN ZA SADNJU OD BREZOVA DRVA (12,99 eura)

Foto: Zara Home, Pexels