U prosincu posebno naginjemo serijama koje se odvijaju na hladnom sjeveru. Ne samo jer su odmor od klasičnih američkih tema, već mame i samim pogledom na nešto drugačije okruženje – od prirode do interijera.

Poznato je da su krimići koji dolaze sa sjevera jedni od najbolji, zato nije ni čudo što je serija poput ‘Trapped’ osvojila Netflixovu publiku. Isto se prošlog Božića dogodilo sa simpatičnim blagdanskim serijalom ‘Home for Christmas’, a ove godine jednaku je pažnju privukao ‘Love & Anarchy’. Ako ste miljenik hladnih zimskih priča, koje itekako mogu ugrijati srce, slijedi detaljnije o tri trenutno najpopularnije serije ove tematike na Netflixu.

Trapped

Upravo sada možete uhvatiti drugu sezonu serije ‘Trapped’ koja se odvija na Islandu, točnije u malom ribarskom selu na njegovom sjeveru. Radnja započinje misterioznim ubojstvom i lokalnim policajcem koji ga otkriva. Priča ne bi bila napeta da se paralelno s njime ne odvija i trgovanje ljudima, lavina, upletenost policije u ubojstvo, obiteljska zavrzlama, sumnjivi susjedi. Ako tražite nešto napeto, a paralelno zameteno u prirodne ljepote, svakako krenite bingeati ‘Trapped’ još ovog vikenda.

Home for Christmas

Norveška serija čija nas je prva sezona prikovala uz ekrane pojavila se prošlog Božića. Vjerovali ili ne, od nje je prošla puna godina dana, a uskoro ćemo na ekranima ponovno gledati preslatku Idu Elise Broch kao Johannu. Dok je prošle zime bila u potrazi za idealnim muškarcem, ove saznajemo sve o njemu. Ako ste propustili početak priče, krenite gledati sada jer nastavak stiže 18. prosinca.

Love & Anarchy

 

View this post on Instagram

 

A post shared by love and anarchy (@loveandanarchyy)

Za sam kraj ostavljamo seriju o kojoj smo vam nedavno pisali, no dobre stvari valja ponoviti. Radnja vas vodi u jedan od trenutno najpoželjnijih gradova za život u svijetu, Stockholm, a prati Skandinavku Sofie, njenu ulogu mame i supruge, te zaposlenice u publishing tvrtci gdje se bavi digitalnim sadržajem. Osim što je komična, serija ima i dobru životnu poantu. Svakako se opustite uz nju!