Što mislite o ovome? Za subotnje jutro predlažemo nešto novo – posjet Botaničaru koji će postati mjesto gdje ćete uživati u vintage atmosferi i gastronomskim delicijama na nezaboravnoj čajanci.

Jelena Iva Nikolić, poznata kao jedna od pionirki “foodie” scene u Hrvatskoj, donijet će svoju impresivnu kolekciju vintage posuđa, koja će pronaći svoje nove domove i obogatiti vaše stolove s prisustvom jedinstvenih komada koji su prikupljeni kroz godine.

No, to nije sve! Za slastice će biti zadužena Anđela Ivčević, poznata po svojim neodoljivim kreacijama koje konstantno mame zazubice na njenom Instagram profilu.

Od sourdough dizanih tijesta do sočnih biskvitnih kolača, Anđela će posjetitelje razmaziti svojim desertima, uključujući bezglutenske i veganske opcije, obogaćene aromama citrusa koji su sada u punom sjaju.

A kako bi upotpunili ovo iskustvo, kreativna ekipa iza šanka Botaničara pripremit će posebne tople napitke koji nisu dio njihove redovne ponude, pružajući vam dodatnu toplinu i užitak.

Više o eventu i rezervaciji mjesta pronađite ovdje.