Ovogodišnji Venecijanski filmski festival okupio je pregršt poznatih osoba, a osim već modnog crusha koji smo s vama podijelili, ovo su nam najbolja izdanja

Od Jodie Turner-Smith u predivnom glamuroznom Gucciju do Julianne Moore i zaista savršenom Valentinu, ova je godina Venecijanskog filmskog festivala bila uistinu chic. Za razliku od nedavnog MTV VMA, koji je izazivao sumnjičave poglede.

Venecijanski filmski festival sinonim je za premijere nadolazećih filmova, a ovaj talijanski gradić ima i pravi šarm koji dovodi zvijezde na gondolama ili brodićima, pa sve dobije jednu još elegantniju notu.

Predivnih haljina nije nedostajalo, no oči su bile uprte i u dugoočekivane naslovne: premijera filma Don’t Worry Darling redateljice Olivie Wilde, na kojoj se očekuju Florence Pugh, Harry Styles i Gemma Chan, kao i debi biografskog filma o Marilyn Monroe Blonde, u kojem se Ana de Armas praktički pretvorila u kultnu glumicu.

Između stilskih izbora, filmskih recenzija i izrazito sočne drame izvan ekrana (o čemu smo više pisali ovdje), čini se da će ovogodišnji Venecijanski filmski festival postajati sve jači na mapi festivala. Ovo su neki od naših omiljenih lookova.

Emma Chamberlain
Emma Chamberlain (Kate Green/Getty Images)

 

Julianne Moore
Julianne Moore (Andreas Rentz/Getty Images)
Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrosio (Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

 

Cate Blanchett
Cate Blanchett (Pascal Le Segretain/Getty Images)

Tessa ThompsonTessa Thompson (Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Jodie Turner Smith
Jodie Turner-Smith (John Phillips/Getty Images for Netflix)

 

Paola Turani
Paola Turani (Andreas Rentz/Getty Images for Netflix)