Ove sezone, omiljeni održivi brend tenisica Veja, predstavlja nove boje u svojoj Proljeće-Ljeto 2023 kolekciji. Veja studio i danski fotograf Rasmus Weng Karlsen putovali su u Copenhagen, taj ikonični lučki grad s miksom tradicionalne i moderne arhitekture, da snime zabavnu kampanju, u kojoj se pojavljuju manekeni  Daisy i Nikolaj.

veja

Ovaj šarmantni duo na brojnim fotogeničnim lokacijama danske prijestolnice u opuštenom moodu prezentira nove modele omiljenog nam brenda. Dominiraju pastelne i neutralne nijanse, koje se pojavljuju na sad već kultnim tenisicama. Kožni model V-15 Petale ovog proljeća dolazi u neodoljivoj kombinaciji pastelno plave, ružičaste i narančaste, dok V-10 Jade oduševljava jednako privlačnom kombinacijom dviju nijansi zelene sparene s nježno ljubičastom, plavom i bež.

veja

Kao i svi Veja modeli, i ovi se drže održivih načela, pa osim estetske privlačnosti posjeduju ovu još važniju karakteristiku. Brušena koža na V-10 Jade modelu nabavlja se s brazilskih farmi, gdje se i boja, ali bez upotrebe opasnih ili zabranjenih kemikalija, a pazi se i na što manje trošenje vode pri izradi. V- 10 Guimave Matcha pak izrađena je od 100 % recikliranog poliestera, koji dolazi od recikliranih plastičnih boca koje se u brazilskoj tvornici pretvaraju u vlakno.

veja

Svi modeli mogu se nabaviti na www.veja-store.com , mi smo već u favorite dodali par modela, i već se vidimo u šetnji gradom u ovim najstylish tenisicama!

veja

veja
150 euro
veja
150 euro
veja
165 euro
veja
180 euro
veja
180 euro