Svega nas nekoliko tjedana dijeli do objave novog studijskog albuma Billie Eilish, a tim povodom mlada glazbenica objavljuje još jednu novu pjesmu s iščekivanog izdanja. Ovog petka obožavateljima diljem svijeta otkrila je singl “NDA”, zajedno s pratećim videospotom

Novi singl donosi mračniji prizvuk u odnosu na ranije predstavljene pjesme, a svestrana Billie Eilish i ovog se puta našla u redateljskoj ulozi u kreiranju pratećeg videospota.

Kao i pjesma, i video donosi tamniju notu, a glazbenica je ovom prilikom okružena brzim autima koji jure pored nje. Kako je naglašeno, ova akcija je za potrebe videospota pomno uvježbana s 25 vozača-kaskadera te snimljena u jednom kadru. U manje od 24 sata od objave, video je već prikupio više od 2,5 milijuna YouTube pregleda te i u Hrvatskoj dosegnuo YouTube trending listu.

Iščekivani, drugi po redu studijski album, 19-godišnja i Grammyjem nagrađena Billie Eilish objavit će 30. srpnja. Album nosi naziv “Happier Than Ever”, donosi ukupno 16 pjesama, od kojih smo već imali priliku čuti “my future”, “Therefore I Am”, “Your Power” te “Lost Cause”.

Foto: Promo.