Iako ne postoji doba godine koje nije idealno za uživanje u slasticama, topli proljetni dani ipak nas nešto više mame na druženja vikendom i okupljanja s dragim ljudima. Također, krenula je i sezona djevojačkih zabava, krštenja i sličnih prigoda na kojima slatki zalogaji “teku” u potocima. Stoga, ako je vama pripao zadatak pripremiti neki ukusan kolač ili tortu, znamo kako će vam to besprijekorno uspjeti.

Kako nište ne biste prepustili slučaju, rješenje nudi poznata zagrebačka slastičarnica TORTE i to. Naime, pod simpatičnim nazivom hush hush pokrenuta je inicijativa da u slastičarnicu donesete svoju posudu i odaberete koji kolač iz ponude želite u istoj.

“TORTE i to hush-hush pretvara vas u omiljene i vrsne slastičare u obitelji ili društvu. Vrlo je jednostavno – donesete nam svoju posudu, a mi u njoj napravimo našu tortu, gibanicu, šnenokle… Zasluge su samo vaše jer je to naša mala slatka tajna”, govore iz slastičarnice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TORTE i to (@torte_i_to)

Ovaj slatki mali trik pretvorit će vas u vrsne slastičare i nitko neće posumnjati da kolač zapravo nije vaših ruku djelo jer se nalazi u vašoj ponudi. Dakako, priča iza ove mogućnosti samo je simpatična fora iza koje se krije cilj smanjenja otpada jer donošenjem vlastite ambalaže – štitimo već ionako previše zagađen okoliš.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TORTE i to (@torte_i_to)

Što se tiče odabira kolača ili torta, kao što smo naveli, bilo koja slastica iz ponude slastičarnice može se napraviti u vašoj posudi. Stoga, imate li uskoro rođendan ili bilo koju sličnu prigodu te planirate naručiti tortu ili kolače – ovo je opcija o kojoj svakako trebate razmisliti.

Sve dodatne informacije potražite na službenoj stranici slastičarnice TORTE i to!

Foto: Instagram