Sienna Miller promovira novi mini tv serijal ‘The Loudest Voice’, ali i brend Gucci čije je zaštitno lice.

Ako se pitate zašto se nekadašnja kraljica boho stila u posljednje vrijeme tako puno pojavljuje u medijima, kao i na eventima, postoje dva razloga. Prvi je nova tv serija o Fox televiziji u kojoj Sienna glumi suprugu poznatog moćnika, Rogera Ailesa, a drugi njezina suradnja s kućom Gucci čije je zaštitno lice kampanje i ambasadorica.

Sienna se tako pojavila na LACMA Art + Film gala večeri u dugoj Gucci pletenoj haljini crne boje sa šljokicama. Uz nju je nosila malu crnu torbicu i raskošnu ogrlicu također s potpisom Gucci. Nakon toga pojavila se u zanosnoj žutoj haljini s otkrivenim ramenima brenda Cong Tri, a njen posljedni look apsolutno je oduševio modne kritičare – kada je stigla na dodjelu nagrada International Medical Corps u predimenzioniranom odijelu.

Glumica je nosila Ralph Lauren odijelo u boji šampanjca u skladu s posljednjim svjetskim trendovima. Sve ostalo svela je na minumum, pa je tako imala i sandale u boji odijela. Cijelu kombinaciju zaokružila s crnom torbicom Saint Laurent.

Čini se da je Sienna i dalje miljenica svjetske filmske scene, a glavni razlog zasigurno je njen opušten i osobni pristup svemu što odijeva.

Foto: Getty Images