Chanel na svoje police dodaje novi parfem Paris-Riviera kao dio kolekcije Les Eaux De Chanel.

Kolekcija Les Eaux De Chanel nadahnuta je omiljenim mjestima Coco Chanel, a jedno od njih je južna Francuska po kojem je ovaj parfem i dobio ime. Paris-Riviera jedan je od onih parfema koji će vas svojim mirisom odmah mentalno teleportirati na Mediteran. Ako ste u potrazi za nečim novim i upečatljivim na svojoj koži, možda vas osvoji nova kombinacija mirisa iza kojeg stoji poznati Olivier Polge.

Radi se o cvjetnom mirisu koji je utjelovio atmosferu Azurne obale u dvadesetim godinama, kao i lijenih ljetnih dana. Coco Chanel voljela je putovati u Monaco, kao i Cannes u kojem je imala i svoj dućan. Na jugu Francuske dala je sagraditi i vilu La Pausa u kojoj su odmarali i Jean Cocteau te Salvador Dali.

Paris-Riviera miriše na citruse, jasmin i cvjetove naranče, a Olivier je rekao da ga je stvarao zamišljajući Coco okruženu prijateljima, kako uživa u vili na svojim ljetnim partyjima. Paris-Roviera tako miriši na ljeto, more i sunce, a zanimljivo je kako se nalazi u bočici nalik na onima za alkohol koje su ljudi tada nosili uz sebe za vrijeme putovanja. Zar ne izgleda divno?