Od 2001. godine, elegantan i smioni uspjeh COCO MADEMOISELLE jednako je zavodljiv sa svakom novom interpretacijom koja ostaje vjerna originalnoj temi. Nas je oduševila ova posljednja, L’eau Privée varijanta s jedinstvenim, sofisticiranim i intimnim načinom nošenja mirisa

Ovu novu verziju obožavanog Chanel mirisa kreirali su Olivier Polge, kućni kreator CHANEL mirisa te CHANEL Laboratorij za kreiranje i razvoj mirisa. Ova odmah prepoznatljiva verzija namijenjena je da se poprska nešto kapi prije odlaska na spavanje, jednako bogato po koži kao i po kosi ili po kućnom ogrtaču. Prikladan za smirujuću udobnost i potpuno opuštanje, zasigurno će oduševiti ženu koja ga nosi u novom ritualu.

“L’EAU PRIVÉE, lagana i nježna verzija COCO MADEMOISELLE, miris je za noć, poput akvarela ili mekog, maglovitog vela za kožu i posteljinu.” Olivier Polge

Kako bi ovu varijantu prilagodio sofisticiranoj noćnoj upotrebi, Olivier Polge je zamislio orijentalni miris poput akvarela. Ublažio je drvenaste note kako bi uzdigao iskričavu svježinu naranče, mekoću cvjetnog sklada koji isprepliće apsolut jasmina i latice ruže, a mošusnu stranu oko ugodnih nota bijelog mošusa koje se privijaju uz jastuk.

Fokus ove interpretacije ne počiva na ekstrovertiranoj osobnosti ili nevjerojatnom širenju mirisa, već na nagovještaju mekog i ljupkog mirisnog detalja. Vjeran izvornom mirisu, ali intimniji, on nježno miriše vaše snove, iz noći u noć.