Pitajte bilo kojeg modnog urednika i reći će vam da su traperice jedna stvar koja će vam uvijek trebati u životu. Čak i ljeti, čak i za vrijeme vrućina. Bez obzira na kroj, kvalitetan traper provest će vas kroz sva godišnja doba i savršeno nadopuniti gotovo svaki komad vaše postojeće garderobe. 

Ako niste sigurni koji stil odabrati, temelj svake bezvremenske garderobe čine tri para traperica: par s širokim nogavicama visokog struka, par traperica ravnih nogavica i skinny traperice. Odatle je lako kreirati bilo koji styling koristeći druge predmete u ormaru. Možete dodati majicu i preveliki blejzer, bijeli ljetni top, svjetlucavi top i dobit ćete tri laka svakodnevna looka, bilo da ih želite nositi uz sandale, natikače ili štikle s remenčićima.

Zara

Kupnja traperica može biti zahtjevna i potrebno je mnogo pokušaja da pronađete pravi stil za sebe. Ove godine trendovi trapera poigravaju se referencama na Y2K i 90-e. Sada je vrijeme da prigrlite nostalgiju i date svom outfitu statement odabirom traperica ekstremnih širokih nogavica, cool cargo hlača ili trapericama maksimalističkog izgleda.

Zara

Kako kupiti najbolje?

Prvi korak je unaprijed odrediti budžet i željeni stil. Kada je u pitanju stil koji će najbolje pristajati vašem tipu tijela, razmislite o proporcijama. Ako imate obline, visoki struk više laska. Brine vas visina? Bez obzira jeste li visoki ili niski, mnoge robne marke kao što su Levi’s i M&S nude većinu stilova u različitim duljinama. Za posebno niske žene, razmislite o skraćenim modelima koji ističu gležanj jer takvi modeli izdužuju siluetu.

Zara

Foto: Zara