Nosite ju u ruci, pretvorite ju u ruksak, prebacite preko ramena ili skratite do veličine ručne pouch torbice. Sve te oblike postiže divna pletena torba španjolskog brenda.

Multifunkcionalna i nosiva na nekoliko različitih načina, torba brenda MAM iz Barcelone, jedina je o kojoj želimo razmišljati ovog ljeta. Napravljena je ručno od pruća i bojana biljnim bojama, a ovisno o ljetnim rutinama pretvara se u sve što vam treba. Dolazi u jednoj bež nijansi kako bi odgovarala ljetnim kombinacijama, a ručke dolaze u dvije veličine koje možete mijenjati po želji.

Studio MAM iz Barcelone je poznat kao etički modni brend koji itekako pazi na materijale, a ova je torba jedna u nizu njihovih zanimljivih modnih dodataka. Dizajnerski studio su osnovali Jordi Enrique Albert i Anthya Tirado s idejom da se posvete proizvodnji prirodne i održive mode koja ostavlja najmanji otisak poguban za okoliš. Započeli su serijom drvenih satova koji su postali njihov zaštitni znak koji ih je istaknuo kao jedinstven modni brend. Osim u Barceloni, trgovine imaju u Japanu, na Tajlandu, a uskoro planiraju otvoriti u New Yorku i Hong Kongu.

Više o njima pronađite ovdje.

 

Foto: mamoriginals.com