Iako je jesenska sezona još uvijek u punom jeku, niske temperature pozivaju nas da se pripremimo za zimsku modnu igru. 

TOPLE VESTE 

Za najzanimljiviji dnevni look za nju Springfield predlaže tople veste u neutralnoj sivoj, vječnoj crnoj i upečatljivoj indigo plavoj boji. Ovaj topli komad ove sezone dolazi u najzanimljivijim izdanjima, začinjen ukrasnim aplikacijama poput cirkona i perlica. Kolekcija za njega donosi pletene džempere i dolčevite u toplim jesenskim tonovima.

TOPLE JAKNE

 Tople, ugodne i lagane pernate jakne su nezaobilazni komad za hladne dane te su savršen zimski saveznik koji će u trenu podignuti svaki outfit. Želite li začiniti poslovnu ili večernju kombinaciju, svoj stajling začinite jaknom s umjetnim krznom ili teddy bundicom. Springfield muškarca vidi u trendi pernatim jaknama raznih boja  te u Haringtonkama s vunenim ovratnikom.

MODNI DODACI

Osim torbica bez kojih niti jedan outfit nije potpun, ženski stajling za hladne dane ne smije proći niti bez trendi šala, atraktivne pašmine ili toplih kapica, a finalni touch će podariti must have komad sezone – trendi gležnjače. Springfield za njega predlaže popularne šilterice od samta i pleteni šal sitnog tkanja. Uskladite stajling uz neki od ovih nezaobilaznih modnih dodataka i uživajte u Springfield fashion avanturi za hladne dane.

Top komade pronađite u galeriji!