Bella Hadid, Gigi Hadid.. Tom Ford ‘poslao je’ na pistu najljepše modele svijeta.

Ovih dana dizala se prašina oko činjenice da je Tom Ford unatoč svojoj visokoj poziciji u CFDA-u, koji je odgovoran na New York Fashion Week, preselio svoju reviju u L.A. U danima kada se još samo rijetki dizajneri zadržavaju u New Yorku koji je pod stalnim upitnikom, mnogima nije jasno zašto ga je napustio upravo jedan od dizajnera na predsjedničkoj poziciji.

No, Tom Ford nikada nije volio poštivati pravila i oduvijek je volio iznenaditi javnost – sjetite se samo modnih i beauty kampanja s njegovim potpisom. Tako je dizajner samo koji dan prije najvažnijeg događanja u Hollywoodu, dodjele Oscara, predstavio svoju kolekciju za jesen 2020. A ona je bila u pravom Tom Ford stilu.

Osim što su je nosile trenutno najatraktivnije manekenke na svijetu, poput Belle i Gigi Hadid, Tom je još jednom slavio žensku siluetu, ali i ponovno pokazao ono što L.A. publika želi – sjaj, šljokice i glamur.

U prvim redovima nema koga nije bilo – od Rosie Huntington Whiteley, Demi Moore, Lise Bonet, Miley Cyrus do Jennifer Lopez i Renee Zellweger. Bit će svakako uzbudljivo vidjeti i tko će se pojaviti u jednoj od ovih haljina na crvenom tepihu!

Foto: Getty Images