Tokio Hotel osnovan je, sad već davne 2001., a kao da je jučer bila 2005. kad je njihov prvi hit “Schrei” odzvanjao radio postajama te kad su članovi benda zaludjeli sve tinejdžerice Europe. Blizanci Bill, glavni vokalist i Tom Kaulitz, gitarist benda, basist Georg Listing i bubnjar Gustav Schäfer, nekoliko godina zaredom žarili su i palili, a svoju slavu prenijeli su i izvan granica Europe.

Međutim, tada se dogodilo zatišje, ali nostalgija za nekim drugim vremenima je ostala, što nam potvrđuje i činjenica da je nova dokumentarna mini serija dočekana s velikim oduševljenjem.

Kaulitz&Kaulitz uvodi nas u dom slavnih blizanaca koji odavno više ne žive u Njemačkoj, već u Hollywoodu. Netflixova serija dolazi u osam nastavaka i govori o poslovnom putu i uspjehu, svemu što se događa(lo) iza zatvorenih vrata, ali i privatnom životu. Ako ste i vi od onih koji ste pratili ovaj bend ili pak znate za njih, onda znate da ih je krasio i osebujan izgled, zanimljiv i prepoznatljiv estetski potpis te mnoge kontroverzije. Stoga je vidjeti i čuti kako je zapravo tekao cijeli put, koliko su ih pritisci sputavali ili motivirali u napretku te u kakvim je odnosima danas nekadašnja četvorka – poprilično zanimljivo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Netflix DE (@netflixde)

Epizode su već dostupne za gledanje, a moramo priznati da smo ih mi već odgledali i to s osmijehom na licu jer čini se da su blizanci uspjeli zadržati jednak šarm kao i na samom početku karijere, samo u nešto drukčijem stilskom okruženju.

Foto: Instagram/@billkaulitz, YouTube