Iako ljeto u gradu mnogima ne zvuči primamljivo, iznenadili biste se koliko može biti zanimljivo. Tome u prilog idu brojna događanja na otvorenom, a u tom kontekstu, ovaj put fokusirali smo se na kina na otvorenom.

Koncept gledanja filmova pod zvijezdama nije nikakva novina i već je neko vrijeme dio zagrebačke ljetne ponude, ali uvijek nas iznova razveseli i podsjeti na to koliko je divno uživati u omiljenim filmskim minutama pod vedrim nebom. Stoga, ako još uvijek niste pobjegli na more, u nastavku potražite mini vodič kroz aktualne lokacije!

Ljetno kino Ribnjak

Sve do 30. srpnja možete uživati u raznim projekcijama na otvorenom u sklopu poznatog zagrebačkog parka Ribnjak – točnije, petkom, subotom i nedjeljom očekuje vas kazališni, glazbeni i filmski program za djecu i odrasle. Naime, u suradnji s Kinom Tuškanac, ciklus je započeo Disneyjevim crtićem “Fantasia”, a na repertoaru je još mnogo bezvremenskih klasika – od igranih filmova pa sve do dokumentaraca. Ako se već danas odlučite na odlazak, u Zagrebu će se po prvi put prikazat dokumentarni film “Hamletov sindrom”.

Sve dodatne informacije potražite ovdje!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Scena Ribnjak (@scenaribnjak)

Fantastic Zagreb Film Festival

Fantastic Zagreb Film Festival održava se na Ljetnoj pozornici Tuškanac i traje sve do 7. srpnja, stoga – još ovaj tjedan stignete uživati u odličnim projekcijama. Na repertoaru je bogat program koji uključuje neke od filmskih klasika, baš kao i premijerne naslove, pa ne sumnjamo da ćete s lakoćom pronaći film koji želite pogledati. Isto tako, za sve vlasnike četveronožnih ljubimaca, dobro je znati da je festival pet-friendly.

Sve dodatne informacije potražite ovdje!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fantastic Zagreb film festival (@fantastic_zagreb)

Foto: Pexels, Instagram