Tisja Kljaković Braić već nas duže vrijeme nasmijava svojim preslikama svakodnevnog života u formi para ONI, a sada smo dobili još jedan rad koji je postao hit na društvenim mrežama – kuhinjska pregaču s ovim omiljenim likovima

Trebamo li ispočetka ponavljati koliko Tisja Kljaković Braić unosi vedrine u našu svakodnevicu i na društvene mreže? Njezini likovi ONI osvojili su domaću scenu jer Tisja iznova uspije kroz njihove priče i razgovore uhvatiti svakodnevicu svakog od nas. Ponekad su toliko stvarna preslika kolektivne atmosfere, da mnogi u njima vide rečenice koje su sami izgovorili.

Tisja vedrinu unosi i u domove

Nakon što je oduševila svojom postavom u Galeriji Klovićevi dvori i nakon što nam iznova unosi vedrinu u dan na društvenim mrežama, Tisja se uz projekt knjige Oni 2, odlučila na još jedan novitet. Praktičnu i vrckavu pregaču koja će sad unijeti dašak pozitivne energije i u domove. Može li itko ostati imun i ne izmamiti osmijeh pogledom na nju? Izazivamo vas! Uz to, ova pregača nije loša ideja ni za nadolazeće blagdane. Cijena joj je 200 kn, a za vaše informacija posjetite Tisjin Instagram profil.

Tisja Kljaković Braić kuhinjska pregača