Održan je šesti u nizu TEDxSvetiIvanZelina pod temom “Love is…”. Na događanju su svoje ideje vrijedne širenja prezentirali izvanredni govornici Zlatan Zuhrić, Dario Novak, Bojan Besak, Bruno Pavić, Mario Dukarić i Aco Momčilović.

Jedina žena među njima bila je Ivana Škrlec, poduzetnica koja je rođena, živi i radi upravo u Zelini. Stoga je njezina priča dijelom bila posvećena i ljubavi prema svom gradu, gdje je ostala s obitelji te su investirali u svoj kraj.

Ivana je podijelila svoju duboku strast i ljubav prema poslu vođenja tvrtke Altera, koja se specijalizirala za najam paviljona i opremanje luksuznih eventa te djeluje u čak 11 zemalja svijeta. U svom emotivnom i inspirativnom govoru, Ivana je istaknula važnost pronalaženja strasti i ispunjenja u poslu. Kroz svoju osobnu priču, podijelila je kako je pronašla mjesto u svijetu kroz svoj rad, ističući kako ljubav prema obitelji i onome što radimo može biti pokretač za postizanje izvanrednih rezultata.

Ivana je također naglasila važnost povezivanja s drugima kroz svoj rad te kako ljubav može biti središnji element u stvaranju nezaboravnih iskustava za svoje klijente.

Njezina priča o tome kako je prevladala izazove, poput korone i nastavila dalje uz svoju strast i ljubav prema poslu, potaknula je publiku na duboko razmišljanje o tome kako sve to može oblikovati naše profesionalne i osobne živote.

Ivana Škrlec, koja je osvojila je nagradu Women in Adria za Perspektivnu poduzetnicu, svojim je govorom na TEDx konferenciji “Love is” motivirala prisutne na to da razmišljaju o tome kako ljubav prema svojim korijenima može biti temelj za postizanje uspjeha i ostvarenje snova.

 Foto: Igor Pecak