Na multimedijalnom predstavljanju novih, visokoučinkovitih veganskih boja za kosu s 50% manje amonijaka, tbh – true beautiful honest globalnog diva Schwarzkopf Professional, Antonia Stupar Jurkin zablistala je s novom bojom kose u toplim, jesenskim nijansama

Antonia Stupar Jurkin vjerna je svojoj čokoladno smeđoj boji kose od koje nije odstupala godinama, a sad je postala Schwarzkopf Professional brend ambasador pa se prepustila najboljim stručnjacima u području koloracije kose i svojoj tamnoj nijansi priuštila toplinu jeseni nježnim babylights pramenovima koji se protežu kroz cijelu kosu a postignuti su najnovijim tbh – true, beutiful, honest bojama za kosu.

“Da, imam sijede, i da, farbam kosu, no kao i većina žena ne želim izgledati kao da je tako. Volim lijepu kosu, važno mi je da je zdrava, uredna, blistava i zato pazim na kvalitetu proizvoda koje koristim i kamo idem na frizuru i bojanje. Preferiram kozmetiku prirodnih i veganskih sastojaka pa sam bila otvorena probati nove tbh – true beautiful honest boje koje su 100% veganske i imaju preko 90% sastojka prirodnog podrijetla, uz čak 50% manje amonijaka. Rezultatom sam oduševljena! Pronašla sam ljude i brend kojima mogu u potpunosti vjerovati i čiji rezultati govore za sebe, jako sam sretna zbog toga. Salon Ritual Marka Zirduma postao je tako mjesto iz kojeg izađem i osjećam se kao milijun dolara!“, izjavila je Antonija Stupar Jurkin na predstavljanju koje je i vodila. Njezinom glam looku svakako je pridonijela i posebno kreirana haljina dizajnerice Matije Vujice.

Schwarzkopf Professional prepoznao je potrebu za proizvodima koji omogućavaju prirodan izgled i individualnost budući da višedimenzionalne tehnike bojenja Balayage, Ombre, Highlights, Pastel Toning i Microlights i dalje dominiraju uslugama salona. Osim toga, sve veći broj klijenata u proizvodima osim kvalitete traži i vrijednosti koje su u skladu s njihovima, poput veganskih formula s transparentno prikazanim sastojcima i postupcima te one u ekološki prihvatljivim pakiranjima.

tbh – true beautiful honest Schwarzkopf Professional boje pružaju uistinu jedinstvene svjetove nijansi, od toplih do hladnih. Nova serija -12C Cendré Ash neutralizira tople pigmente, dok višedimenzionalni završni sloj omogućava postizanje prirodnog izgleda. Za zdravlje kose brinu se prirodni sastojci poput ulja sjemenki grožđa, makadamije i argana, dok HEP+ molekula pomaže smanjiti rizik od razvoja alergija.

tbh – true beautiful honest boje za kosu odobrila je PETA , a uz to, ova se linija može pohvaliti da koristi reciklirane materijale i Social plastic za proizvodnju ambalaže, podupirući time inicijativu Plastic Bank. Tube su napravljene od 100% recikliranog aluminija, čepovi od 100% recikliranih plastičnih čepova, a kutije od 93% recikliranog kartona.

Za više informacija o novoj, poboljšanoj tbh – true beautiful honest liniji i uslugama posjetite svoj najbliži Schwarzkopf Professional salon.