Subota je najpopularniji dan za vjenčanja, pa je ta praksa popularna i među slavnim osobama. A ove subote vjenčao se poznati par: glumica i model  Margaret Qualley ( kćer glumice Andie MacDowell ) i glazbenik Jack Antonoff. 

Među brojnim poznatim uzvanicima elegancijom se posebno istaknula pjevačica Taylor Swift, koja je s mladoženjom često surađivala, pa je bilo za očekivati da će prisustvovati ovom važnom događaju. Taylor je promijenila čak dva outfita, i ne znamo koji nam se više svidio!

Na samom vjenčanju odjenula je dugu bijelu čipkastu haljinu, koju je ukrasila samo sandalama jako visoke pete i diskretnom ogrlicom. Izgledala je sjajno, iako ne znamo da li je Margaret bila ljubomorna, s obzirom da je bijela uobičajeno rezervirana za mladenke na ovakvom događaju.

A dan prije, na večeri prije vjenčanja, odabrala je pak zanimljiv crni čipkasti komplet topa i suknje, koji je nadopunila istim sandalama i crnom torbicom. Jako nam se sviđaju oba looka, i sjajna su inspiracije za kasnoljetne partije i svečanosti.

Taylor Swift na vjenčanju Margaret Qualley  i Jack Antonoffa u Bird & Betty’s restoranu u gradu Beach Haven, New Jersey

Foto: Profimedia