Franjo Tomić

U Zadru, pred brojnim gostima službeno je otvoren  drugi najveći prodajno – servisni centar u zemlji tvrtke Tomić & Co. generalnog zastupnika za BMW i MINI automobile te BMW motorkotače

Ta sedma poslovnica Tomić & Co u Hrvatskoj, počela je s radom početkom lipnja na površini većoj od 2.200 četvornih metara. Zadarski prodajno – servisni centar izgrađen prema najnovijim standardima BMW Grupe, među najsuvremenijim je poslovnicama jednog automobilskog branda u Hrvatskoj, što dodatno potvrđuje da je Tomić & Co. predvodnik u promicanju novih tehnologija i usluga na regionalnom tržištu.

Neil Fiorentinos

Odličan smještaj zadarske poslovnice Tomić & Co., na magistrali, u blizini luke Gaženica, jamči dobru prometnu povezanost i laku dostupnost lokacije za sve ljubitelje istinskog zadovoljstva u vožnji u Zadarskoj i Šibenskoj županiji.

Novi BMW serije 1 i BMW X4M

Na svečanosti u Zadru premijerno je prikazan ‘THE 1’, treće izdanje BMW-a serije 1, najuzbudljiviji model u svojoj klasi koji se od sada može naručiti diljem zemlje. Taj automobil je pridobio svjetsku pozornost svojim suvremenim dizajnom, tehnologijom ovjesa koja omogućuje maksimalnu okretnost i inovativnim mogućnostima povezivanja. Tijekom testnih vožnji Jadranskom magistralom okupljeni na svečanosti u novoj poslovnici, mogli su doživjeti fascinantnu voznu dinamiku tog lidera među premium kompaktima.

Iva Ajduković, Kristian Ordulj i bend

Brojne uzvanike iz javnog života Hrvatske i Zadra pozdravio je i vlasnik tvrtke Tomić & Co. gospodin Franjo Tomić, čija tvrtka, pored zastupstva BMW i MINI vozila za Hrvatsku, ima zastupstvo velike njemačke BMW Grupe i za Bosnu i Hercegovinu i Albaniju.

Enis Bešlagić i Franjo Tomić

Za više od 300 uzvanika koje je između ostalog zabavljala primadona zabavne glazbe Zorica Kondža, bila je to večer za pamćenje. Za tvrtku Tomić & Co. otvaranje još jedne poslovnice potvrda je ostvarenje planova razvoja tvrtke, najavljenih još tijekom rođendanskog slavlja tvrtke Tomić & Co. 2017. u povodu četvrt stoljeća generalnog zastupstva  za BMW vozila.

Zorica Kondža

VIŠE O TOMIĆ & CO.

Utemeljena prije 27 godina u Zagrebu – kao prvi zastupnik stranog proizvođača automobila u demokratskoj i samostalnoj Republici Hrvatskoj – Tomić & Co. danas je jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj i predvodnik na domaćem automobilskom tržištu.

Osim u Zadru poslovanje te  tvrtke, odvija se u svim regionalnim središtima diljem zemlje: Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli i Osijeku. Tomić & Co. danas pokriva cjelokupan segment poslovanja: prodaja i postprodaja novih i diplomatskih automobila, BMW Premium Selection rabljenih automobila te usluge financiranja i osiguranja za BMW i MINI vozila.

Sve dodatne informacije o novootvorenom Tomić & Co. prodajno – servisnom centru u Zadru potražite na www.bmw.hr i na www.mini.com.hr ili posjetite zadarsku poslovnicu na adresi: Zadar, Ulica 84. gardijske bojne HV Termiti 4