Krenula je sezona proljetnih vjenčanja, slavi se ljubav, a pozivnice se slažu. To je ujedno i prilika za pokazati se u najboljem modnom izdanju, a osim pravog outfita, potrebno je pronaći i savršene svečane cipele!

One dolaze kao “točka na i” svečanim haljinama, kompletima ili kombinezonima, a važno je da budu stylish i udobne. Ako ste “profesionalke” u nošenju visokih peta, odaberite modele s tankom potpeticom većom od 6 centimetara, one produžuju nogu te daju glamuroznu notu. No, ako se bojite kako ćete plesati na stiletto potpetici, dobar su odabir, naravno, i cipele kitten ili blok-petice.

Aldo

Osim visine pete, prema ukusu odaberite i boju cipele – klasični bež, metalik ili crni modeli siguran su izbor koji će se uklopiti u svaki styling. No poigrajte se i bojama, ukrasima ili printovima – cipela žarke nijanse, cvjetnog printa ili ukrašena mašnama ili kamenčićima dovest će vas u središte pozornosti i visoko na listu najbolje odjevenih uzvanica.

Mi smo kao i obično “prošvrljali” high street i dizajnerskim dućanima te u nastavku donosimo naš izbor najboljih svečanih cipela. Odaberite svog favorita!

Francesca Bellavita
Christian Louboutin
Blue by Betsy Johnson

 

Aldo
Amina Muaddi
Menbur
Even & Odd, Zalando
Zara
Aldo
Jeffrey Campbell
Zara

 

Foto: Aldo (naslovna), PR