Drugi dan Zagreb Fashion Destinationa okupio je velik broj ljubitelja mode svih generacija. Zagrebačka Tvornica kulture, sinoć je bila prepuna i mjesto na kojem su svoje kreacije predstavili talentirani dizajneri, čiji je trud zasluženo bio popraćen pljeskom i ovacijama. Uložen trud uvijek se isplati i bude nagrađen, a to je nešto što je ZFD definitivno pokazao u ova dva sjajna dana i 16 revija

Lokomotiva by Lana Puljić imala je čast da otvori drugu večer ove manifestacije i još jednom pokaže svu raskoš svoje nove kolekcije. Martina Herak, prikazala je svoje hrabre asimetrične krojeve u najboljem mogućem izdanju, dok je romantična elegancija koju je na pistu donijela Ivana Cvrlje, teško mogla proći nezapaženo. Laardesign je svojom zanimljivom i pomalo moderno-poslovnom kolekcijom odnijela gromoglasan pljesak. Urbanu ekstravaganciju, na pistu je donio Jet Lag i svojim smjelim kreacijama, privukao pozornost svih prisutnih. Nepogrešivi Identity by Igor Djuga i ove je sezone dokazao kako izgleda lijepa i zgodna žena te svojom kolekcijom prikazao trend koji oduševljava. Dašak zime je na pistu Zagreb Fashion Destinationa donijela Mjera, dok je Sani Design iznenadila bezvremenskim komadima u pomalo pomaknutoj verziji.

Za savršene frizure modela i druge je večeri bio zaslužan službeni hair service KEUNE team, koji je na ovoj manifestaciji prikazao svoje umijeće, dok su se za šminku pobrinuli kreativci Callegari škole. Cijela produkcija jednostavno je oduševila sve prisutne, a snažna poruka koja se provlačila kroz ovogodišnji ZFD, nije prošla nezapaženo.

Željno iščekujemo sljedeću sezonu i novi Zagreb Fashion Destinaton, koji će vjerujemo, nadmašiti i ovaj koji je zaista bio sjajan i definitivno unio dašak osvježenja na našu modnu scenu.