Pred sam dolazak novog filma o Jamesu Bondu, svi pričaju o glumici Ani De Armas, novoj Bond djevojci, kao i novoj djevojci Bena Afflecka.

Rođena na Kubi, Ana De Armas počela je glumiti s četrnaest godina. Do danas je traga ostavila u filmovima kao što su Blade Runner 2049, ali i prošlogodišnju Knives Out. Ipak, s najviše iščekivanja očekuje se njena pojava u novom Bond filmu ‘No Time to Die’ koji je sa svjetskim premijerama trebao startati ovog proljeća, no s obzirom na alarmantne situacija s korona virusom, promocija filma je odgođena do daljnjeg.

Paralelno s time, ova lijepa Kubanka puni naslove i zbog svoje navodne veze s glumcem Benom Affleckom, a zaljubljeni par, među kojima je razlika od 16 godina ovog je mjeseza zajedno uživao i na Kubi. Tamo su dočekani s oduševljenjem od strane svojih fanova koji su objavljivali fotografije s novopečenim glumačkim parom na svojim društvenim mrežama.

Prije nego što je zakoračila na hollywoodsku filmsku scenu, Ana je najviše glumila u španjolskim filmovima, a studirala je glumi u Havani. Njezin prvi filmov bio je Virgin Rose 2006. godine, a nakon što 2016. seli u L.A. snima filmove War Dogs, Hands of Stone i Blade Runner 2049.

U Bondovom ‘No Time to Die’ pojavljuje se kao ‘femme fatale’, CIA agentica po imenu Paloma. No, čini se da ćemo morati još malo pričekati prije no što ćemo je moći ponovno vidjeti na velikom ekranu. Do tada pogledajte neke od njenih modnih kombinacija.

Foto: Getty Images