Izradom personalizirane zdjelice za svog ljubimca učinit ćete pravo malo dobro djelo za napuštene pse 

Ako želite pomoći napuštenim psima u azilima, a ne znate točno kako, imamo jedan super (kreativan) prijedlog! Atelje na br. 1 u petak, 19. listopada organizira prvu pop-up radionicu keramike na kojoj možete izraditi najposebniju zdjelicu za svog ljubimca (ili maminog, susjedovog, frendovog…) i usput pomoći još hrpi drugih, manje sretnih šapica koje nemaju svoj dom.  Vaši ljubimci tako će dobiti zdjelicu kakvu nitko nema, a vi ćete biti bogatiji za malo novih vještina i puno čupave ljubavi. Sav prihod od prve radionice ide njuškama iz Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo.

Mala, ali važna akcija za napuštene pse pod nazivom Pasica kasica poznata je po kreativnom i pozitivnom pristupu te suradnjama s umjetnicima različitih profila kojima potiče udomljavanje napuštenih životinja. Uz već poznate kampanje s ilustratorima i fotografima, udružena s brojnim kreativcima, Pasica kasica kreće u novu avanturu izrade linije predmeta za ljubimce. Prvi u nizu osmišljen je u suradnji s Ateljeom na br. 1, a riječ je o Superzdjelicama koje su jednostavno – super. Superzdjelice su najposebnije zdjelice jer na cijelom svijetu ne postoje dvije iste, najosobnije jer ih vlastitim rukama izrađuje vlasnik za svog četveronožnog najboljeg prijatelja, ali i najplemenitije jer pomažu napuštenim psima iz azila – baš svaka Superzdjelica koju izradite pomoći će jednom psu bez krova nad glavom.

Radionica će se održati u Ateljeu na br. 1 (Ulica Republike Austrije 1, 1. kat) u petak, 19. listopada od 18 – 21h. Cijena radionice je 200 kn, a sav prihod odlazi ravno u šape pasa iz Udruge Indigo.


Požurite s prijavom na ateljenabr.1@gmail.com. Jer uz to što ćete razveseliti svog ljubimca novom zdjelicom s vašim potpisom i pomoći jednom usamljenom psu koji nema svog čovjeka, ovo je sjajna prilika da se upoznate s keramikom i kreativno zabavite. Za radionicu nije potrebno prethodno iskustvo, a ni godine nisu važne – samo veliko srce i dobra volja!

Psi su, naravno, dobrodošli!

Uz sudjelovanje na radionici, u Pasicu kasicu sve od srca za napuštene šapice možete ubaciti tijekom cijele godine na četiri lokacije u centru Grada: Mali plac u Centru Kaptol, Daspas / Tri Frtalja u Tomašićevoj 5, –Love, Ana. design studio u Dežmanovom prolazu 4 i Atelje na br. 1 u Ulici Republike Austrije 1. I najmanje je za njih najviše!