Opustiti se uz vino, drage prijatelje i pritom stvarati nešto novo kroz slikanje, ideja je kolektiva Art Bottega čije su opuštene radionice Pineli & Vino pravi hit.

Ove subote, 1. kolovoza, u Zagrebu i Splitu održat će se još jedna u nizu slikarskih zabava, kako ih nazivaju, pod imenom Pineli & Vino: Woman in Red. Opustite se uz vino i slikajte s nama uz vodstvo naših instruktora. Korak po korak provest ćemo vas kroz ovo iskustvo, a na kraju ćete dobiti vlastito remek-djelo. Iskustvo u slikanju uopće nije potrebno. Kako bi večer protekla jako opušteno, slobodni ste konzumirati vina, upravo onoliko koliko vam treba kako biste probudili Picassa u sebi, poručuju i pozivaju vas da im se pridružite u prostorima Art Bottege u Zagrebu na adresi Palmotićeva 64a te u Splitu u Bajamontijevoj 4.

Broj ulaznica je ograničen i potrebno se prijaviti, a cijena uključuje pribor za slikanje, stručno vodstvo te piće dobrodošlice. Više informacija pratite putem FB evenata; Art Bottega Zagreb i Art Bottega Split.

 

Foto: Art Bottega Facebook