Ovaj studio svojim grebalicama i penjalicama za mačke demonstrira da elegantni namještaj i kućni ljubimci ipak mogu koegzistirati 

Budući da je inače teško pronaći namještaj za mačke koji će se harmonično uklopiti u moderne interijere, Jiyoun Kim Studio udružio se s korejskim pet brendom milliong kako bi kreirao dva nova proizvoda – toranj i grebalicu za mačke.

Glavni koncept kolekcije bio je osmisliti “životni stil koji će odgovarati vlasnicima i ljubimcima”, pa su tako još 2019. godine dizajnirali “three poles cat tower” kojega su recentno redizajnirali odnosno revidirali njegove proporcije, pojačali metalnu bazu te dodali i nižu verziju za “manje” mačke.

Tornjevi su izrađeni od kombinacije metala i brezovog drva, pri čemu se svaka razina može zasebno prilagođavati zahvaljujući simplicističkom modularnom dizajnu koji komplimentira svom okruženju.

Drugi proizvod iz ove “mačje” kolekcije je grebalica ili točnije – “two circle cat scratcher” koja je dostupna u bež i smeđoj varijanti, a napravljena je od brezovog drva i tekstila, pri čemu se dva okrugla drvena okvira s prednje strane naizgled preklapaju.

Stoga ne sumnjamo da će ove sofisticirane grebalice i penjalice oduševiti svakog ljubitelja mačaka – nas su definitivno potpuno osvojile!

Više informacija o ovom kreativnom dizajnerskom studiju pronađite na www.jiyounkim.com ili pratite njihov Instagram profil.

 

Naslovna fotografija: Jiyoun Kim Studio