Dugoočekivana treća sezona serije “The Bear” s Jeremyjem Allenom Whiteom, Ayo Edebiri i Ebon Moss-Bachrachom stiže na Hulu 27. lipnja. FX je objavio trailer koji prati Carmen “Carmyja” Berzatta (White) i njegov tim u naporima da njihov novi restoran, The Bear, postane uspješan unatoč sve zahtjevnijim standardima.

Trailer prikazuje Carmyja kako se bori s izazovima restoranskog poslovanja, dok napetosti rastu između njega i ostatka tima. Carmy postavlja popis pravila, koja članovi tima, uključujući Sydney (Edebiri), dovode u pitanje zbog svakodnevne izvedivosti. Trailer također prikazuje niz scena kaosa u kuhinji, uključujući svađe i požare.

Sezona 2 ( Jeremy Allen White, Lionel Boyce, Ebon Moss-Bachrach)

Glumačka postava i potvrda četvrte sezone

Nije stigao službeni popis glumačke postave, no očekuje se povratak omiljenih likova poput Jeremy Allen Whitea (Carmy Berzatto), Ayo Edebiri (Sydney Adamu), Ebon Moss-Bachrach (Richie Jerimovich), Abby Elliott (Natalie “Sugar” Berzatto), Lionel Boyce (Marcus) i Lize Colón-Zayas (Tina).

No ono što je sigurno je to da nam nakon treće sezone stiže i četvrta čije je snimanje, prema glasinama, započelo odmah po završetku treće sezone. Predsjednik FX Entertainmenta izjavio je da su ponosni na suradnju s kreativnim timom i glumačkom postavom te s nestrpljenjem iščekuju sljedeće poglavlje serije.

Jeremy Allen White rekao je za Variety da će treća sezona više nalikovati prvoj, vraćajući fokus na kuhinjsko okruženje. Uz to, potvrđeno je i da će Ayo Edebiri režirati nekoliko epizoda.

Jeremy Allen White, Ayo Edebiri

Osim toga, u ožujku su lokalni mediji izvijestili o snimanju dodatnih epizoda u Chicagu, koje bi mogle biti dio treće ili četvrte sezone. Glasine o mogućoj sceni sprovoda potaknute su fotografijama snimljenim ispred crkve u Chicagu, što dodatno intrigira oko toga i potiče nagađanja tko bi od likova mogao napustiti seriju u nadolazećoj sezoni.

Radnja treće sezone

Prema službenom sinopsisu FX-a, nova sezona prati Carmyja, Sydney i Richieja “dok čine sve što je potrebno kako bi podigli ‘The Bear’, njihov beef stand koji je postao vrhunski restoran, na najvišu razinu, sve dok se trude ostati u poslu. Svakodnevna borba u restoranskom poslu je izgubljena bitka. Carmy se trudi više nego ikad i zahtjeva izvrsnost od svoje ekipe, koja se trudi uskladiti s njegovom intenzivnošću”.

Možemo se osvrnuti i na finale druge sezone za tragove. Novi i poboljšani restoran “The Bear” konačno se otvara za prijatelje i obitelj, a iako su gosti zadovoljni svojim ukusnim jelima i vrhunskom uslugom, iza kulisa vlada kaos: Carmy je ostao zaključan u hladnjači, Claire ga ostavlja, a Richie ga kritizira zbog toga što ne prihvaća dobre stvari u životu. Njihova majka dolazi na otvaranje, ali se na kraju odlučuje ne ući, bojeći se da će uništiti večer svojoj djeci. Nakon samo jedne večeri, najveće pitanje je: Hoće li “The Bear” uspjeti ostati otvoren?

Ima još nekoliko neodgovorenih pitanja izvan restorana. Natalie, koja je saznala da je trudna u drugoj sezoni, vjerojatno će roditi u trećoj sezoni. Što će biti s Marcusom, koji je propustio nekoliko poziva od majčine medicinske sestre u finalu druge sezone? Hoće li on i Sydney ikad izaći na pravi spoj? A što se tiče Carmyja, hoće li imati drugu šansu s Claire, ili će se potpuno posvetiti restoranu?

Dok čekamo treću sezonu, pogledajte najavu koja je nedavno izašla.