Novi spinoff popularne humoristične serije “The Office” dobio je zeleno svjetlo! Potvrđeno je da će Peacock, NBC-jeva streaming platforma, biti domaćin ovoj novoj komediji koju će potpisati Greg Daniels, kreator originalne američke verzije serije “The Office”, i Michael Koman, sukreator serije “Nathan for You”.

Prema opisu Peacocka, serija će pratiti dokumentariste koji traže novu temu za svoj rad te će naići na “umiruće povijesne novine” i izdavača na srednjem zapadu koji pokušava ponovno oživjeti svoj list s dobrovoljnim novinarima.

Lisa Katz, predsjednica NBCUniversal Entertainmenta, izjavila je da spinoff predstavlja svježu glumačku postavu u poznatom okruženju te je izrazila uzbuđenje što će se surađivati s kreativnim timom Grega Danielsa i Michaela Komana, dok su originalni britanski kreatori, Ricky Gervais i Stephen Merchant, također uključeni u projekt kao producenti.

Glumački duo koji će predvoditi ansambl ovog projekta čine irski glumac Domhnall Gleeson, poznat po ulozi u filmu “About Time”, te talijanska glumica Sabrina Impacciatore, koju smo gledali u seriji “The White Lotus”.

Iako još nisu otkriveni detalji o njihovim ulogama, pretpostavlja se da bi Gleeson i Impacciatore mogli preuzeti uloge slične Michaelu i Pam ili Jimu i Pam iz originalne serije.

Ovo je prvi put od najave spinoffa krajem 2023. da su otkriveni detalji o radnji serije. Početak produkcije zabilježen je za srpanj, a fanovi serije “The Office” jedva čekaju vidjeti što će novo donijeti ova priča koja će se odvijati u sličnim okolnostima, ali s novim likovima i novim humorističnim situacijama.