Madonna se bacila na pisanje scenarija, a u tome joj pomaže prijateljica Diablo Cody, scenaristica filmskog indie hita “Juno”. Čini se kako su glasine o njezinom biografskom filmu ipak točne!

Prošlog su mjeseca Madonna i Cody objavile kako zajedno rade na scenariju, ali svaka detaljnija informacija tu je stala. No, “Material Girl” nam je ovih dana ipak odlučila potvrditi kako rade na filmu koji će biti posvećen njezinim najranijim danima karijere, kada je bila umjetnica u usponu te se borila svim snagama za svoj komadić zvjezdanog neba u “muškom svijetu”. Prijateljice i suradnice su u sklopu sat vremena dugačkog Instagram Live videa nedavno otkrile neke od glavnih detalja Madonninog života koji će biti prikazani u nadolazećem filmu.

To uključuje i njezin dolazak i preseljenje u New York City 1978. sa svega 35 dolara u džepu, kada se polako i sigurno počela probijati kao plesačica na njujorškoj sceni. Tu su i priče o mnogim, kasnije, slavnim umjetnicima koji su obilježili tadašnju umjetničku scenu. Madonna je jučer potvrdila i da će ona režirati film.

Šuška se da je u utrci za glavnu ulogu koja će utjeloviti legendarnu Madonnu, mlada glumica i dobitnica nagrade Emmy, Julia Garner.

Foto: Getty Images