Saga ‘Donald Trump i Meghan Markle’ dobila je svoj nastavak, Trump se ogradio od izjave koja je preplavila medije, a princ Harry jako mu se sviđa

Nakon što je vojvotkinju od Sussexa nazvao opakom i zločestom, Trump se ipak ogradio od izjave, a za princa Harryja rekao je ‘kako je bio simpatičan i da nije mogao biti bolji’. Iako je Meghanina izjava stara skoro dvije godine nedavno zaokupirala pažnju svih medija, tj. Trumpov naknadni odgovor na nju, za vrijeme posjeta Londonu predsjednik SAD-a bacio je još jedan komentar.

Naime, Meghan je 2016. godine nazvala Trumpa ženomrscem te je izjavila da ukoliko postane predsjednik ona će početi razmišljati o selidbi iz SAD-a. Na to ju je Trump nazvao zločestom za što postoji i audio snimka. Sada je Trump prilikom posjete Londonu malo preokrenuo priču i gostujući kod Piersa Morgana rekao kako ‘je mislio na njezin komentar da je bio zločest, i da ako je ona bila zločesta prema njemu, to ne znači da je u redu da on takav bude prema njoj.’ Dodao je i kako misli kako vojvotkinja od Sussexa radi jako dobar posao i da se nada da uživa u životu.

Za Princa Harryja imao je samo riječi hvale te je bio jako zadovoljan njegovim dočekom i druženjem s njim. Meghan Markle nije dala nikakvu službenu izjavu i pretpostavlja se da ni neće.

Foto: Getty Images