Ledo je predstavio svoj novi funkcionalni sladoled Highlife. Riječ je o sladoledu vrhunske kvalitete sa smanjenim udjelom kalorija, dodatkom proteina te 30 posto manje šećera i masti koji nudi uživanje  u omiljenom desertu bez grižnje savjesti. 

                 

Highlife sladoled dolazi u čak četiri neodoljiva okusa – čokolada, kremasta vanilija, jagoda s komadićima voća te brownie čokolada s komadićima maline. Ovaj inovativni funkcionalni proizvod iz Leda namijenjen je svima koji žele uživati u sladoledu i istovremeno voditi brigu o zdravlju. Uz kremastu teksturu i raznolike okuse novi Highlife sladoledi se tako rukovode filozofijom uživanja u životu (high on life!) u kojem male stvari donose veliki užitak.

                    

„Ledo kontinuirano ulaže u razvoj novih proizvoda te su upravo inovacije ono što kontinuirano nudimo našim potrošačima. Osluškujući njihove potrebe i prateći globalne trendove, ovoga puta odlučili smo ih iznenaditi nečim potpuno drugačijim. Highlife sladoledi idealni su za sve koji traže zdraviju verziju omiljene poslastice. Highlife omogućava da se ne ograničavamo oko konzumacije sladoleda, nego prepustimo uživanju znajući da činimo dobro za sebe i svoje najdraže. Sigurni smo da će Highlife oduševiti čak i one najzahtjevnije“, istaknula je Maja Pospišil, direktorica marketinga i razvoja Leda.