Simona Antonović bez sumnje je naša najpoznatija i najuspješnija vizažistica. Njezin moto “manje je više” vječna je inspiracija, a njezine godine rada na svjetskoj make-up sceni i dugogodišnja suradnja s kućom Chanel samo svjedoče njezinoj posvećenosti. Vlasnica je i pop-up make-up škole koja nudi edukacije i usavršavanja za profesionalce i početnike, a ovog proljeća održava se nova MASTER MAKEUP edukacija.

MASTER MAKEUP edukacija namijenjena je svima koji žele naučiti osnovne i napredne tehnike šminkanja za profesionalnu upotrebu, bez obzira na prethodno iskustvo ili želju za dodatnim usavršavanjem. Ova edukacija jedinstvena je na tržištu i osmišljena je iz Simoninog dugogodišnjeg iskustva i stručnosti stečenih na najvišim razinama make-up industrije.

“U svojoj karijeri, spoznala sam da stalno učenje, upoznavanje novih proizvoda i primjena stečenih znanja, sigurno i stabilno omogućavaju rast i razvoj u ovom poslu. Uz kvalitetan rad, naravno. Uostalom, poslovni uspjesi prošlogodišnjih polaznica Master Makuep programa najbolji su dokaz toga, a i sama se neprestano educiram kako bih bila upoznata s trendovima u industriji.”

Foto: Mare Milin

Dvotjedna MASTER MAKEUP edukacija kombinira teoriju i intenzivnu praksu u najtraženijim i najpopularnijim make-up lookovima, koristeći najmodernije svjetske tehnike. Polaznici će naučiti sve tips&tricks koji im pomažu u postizanju uspjeha u ovom zanimanju.

“Učiti, inspirirati i poticati polaznike u ostvarivanju njihovih ciljeva i ispunjenja snova osnove su moje make-up škole. Prenijeti vlastito iskustvo, podijeliti godinama stjecano znanje i odgovoriti na znatiželjne upite polaznica, jedna su od najljepših trenutaka moje karijere”, otkriva nam Simona.

Foto: Jelena Balić, Model: Magdalena Šušnjara
Foto: Jelena Balić, Model: Magdalena Šušnjara
Foto: Jelena Balić, Model: Magdalena Šušnjara

U dvotjednom programu kao gosti predavači Simoni će se pridružiti i drugi renomirani stručnjaci u svojim područjima – dermatolozi, fotografi, dizajneri, frizeri, marketinški stručnjaci i mnogi drugi te će na taj način priča o ljepoti koju će Simona Antonović ispričati kroz svoj sveobuhvatan program biti potpuna.

Foto: Jelena Balić, Model: Magdalena Šušnjara

MASTER MAKEUP edukacija održava se od 8. do 20. travnja 2024. u Zagrebu, a više o edukaciji možete saznati ovdje.