Sjedinjujući SIMON MILLER vibru kalifornijske zapadne obale s mediteranskim stilom Manga, kao rezultat smo dobili ovu predivnu ljetnu capsule kolekciju inspiriranu svijetom koji leži pod morem. Love, love, love!

Kolekcija se sastoji od limitiranog izdanja odjevnih predmeta za šarenu, mladenačku i zabavnu garderobu koja je dizajnirana s razigranim pristupom klasičnom luksuzu. Predstavlja bezbrižne lookove u kojima haljine i odjeća sa živopisnim prugama ili printom zauzimaju središnje mjesto.

 

Naglašava i korištenje boja – u njoj možemo pronaći niz primarnih boja (žuta, crvena i plava) koje se pojavljuju uz raznobojne printeve i pruge koje odjevnim predmetima daju svjetlost i svježinu. Što se tiče tkanina, prevladavaju prirodna vlakna poput lana i pamuka, koja se kombiniraju s materijalima koji podsjećaju na surferska i ronilačka odijela, poput poliamida i drugih s teksturom frotira.

Fotograf Ronan Gallagher snimio je kampanju kolekcije. Odlikuje se eklektikom i savršenom dozom zabave i stila. Rezultat kampanje naklon je elegantnim 70-ima, a također sadrži  mediteranski stil tipičan za MANGO.

 

Kapsula posebnu važnost pridaje dodacima koji također karakteriziraju estetiku morskog dna. Izdvajamo odjeću od rafije, sandale i naočale, maksi šešire i druge zvjezdane odjevne predmete kolekcije SIMONMILLER i Manga koje donosimo u nastavku.