Kultna serija “Seinfeld” ove jeseni (konačno!) stiže na Netflix. Kako je službeno potvrđeno ovog tjedna, od 1. listopada ove godine moći ćemo na jednom mjestu gledati svih 180 epizoda popularnog sitcoma, a svih devet sezona ovom će prilikom po prvi put na jednom mjestu biti dostupne u 4k rezoluciji.

Prava prikazivanja serijala Netflix je priskrbio još 2019. i to na period od pet godina, no zbog tada aktualnih ugovora streaming platformi Hulu i Amazon Prime Video, s emitiranjem su morali čekati 2021. Taj period je sada došao i streaming gigant je i službeno potvrdio datum kada “Seinfeld” stiže na njihovu platformu.

Ovu vijest u svom šaljivom tonu komentirao je glavni protagonist čitave priče, Jerry Seinfeld, istaknuvši kako su on i Larry David iznimno zahvalni Netflixu što im je pružio ovu priliku, jer je potrebno puno hrabrosti vjerovati dvojici glupana koji u trenutku kreiranja ovog serijala nisu imali nikakvog iskustva, prenosi Variety.

Mnogima omiljena serija premijerno je prikazana u srpnju 1989. te se devet sezona prikazivala na NBC-u. Za vrijeme emitiranja, osvojila je deset Emmy nagrada te ono najvrjednije – postala neizostavni dio svjetske pop-kulture.

Fotografija: Seinfeld / Sony Pictures