Započela je predprodukcija prvog nastavka spinoff serije čija se radnja vrti oko Jona Snow, jednog od glavnih likova sada već kultne serije “Game of Thrones”, javlja Hollywood Reporter.

Kit Harington trebao bi reprizirati ulogu lika koji ga je učinio slavnim i popularnim diljem svijeta. Glumac je dvaput bio nominiran za televizijsku nagradu Emmy za ulogu Jona Snowa. No gdje je Jon Snow? U finalu serije je saznao da mu je pravo ime Aegon Targaryen i da je potencijalan naljednik “Iron Throne” te je izgnan iz Westeros i ostavio je svoj stari život iza sebe.

Nakon “Game of Thrones” Kit Harington je glumio u odličnoj Netflixovoj krimi seriji “Criminal: UK”, vrlo dobroj dramskoj seriji “Modern Love” te filmu “Eternals”. Ove godine je glumio i Henryja V. u istoimenoj kazališnoj predstavi “National Theatre Live” produkcije.

 

Vijest o ovom spinoffu je dodatak raznim nastavcima u nastajanju; trenutno se radi o čak sedam projekata vezanih uz Prijestolja, a “House of the Dragon” spinoff dolazi na male ekrane već 21. kolovoza ove godine!

Predstavnici HBO-a i glumca Kita Haringtona još nisu ništa potvrdili, no vjerovat ćemo (za sada!) stranim medijima koji do sada nisu iznevjerili s neprovjerenim informacijama! Nadajmo se da su i sada u pravu; obožavatelji Jona Snowa i kultne serije doći će na svoje!

Fotografije: Game of Thrones