Zagrebu je dizajnerski concept store Selectedd donio skandinavsku energiju koju smo do prije četiri godine osjećali, i gledali, samo na oku ugodnim Instagram profilima

Počeo je u dvorištu Preradovićeve 32 kao showroom, prirodno se pretvorio u concept trgovinu, a od prošle godine proširio i na drugu adresu – onu u Ratkajevom prolazu 10. Izlazak iz prostora u Preradovićevoj 32 trenutak je za koji je Nives Borko, vlasnica i pokretačica Selectedda, znala da će se u nekom trenutku dogoditi. „Osjetili smo da je vrijeme da se otisnemo ‘bliže ulici’ jer nam je u dvorištu postalo pretijesno. Zasad nam je u Ratkajevom prolazu lijepo, o dodatnoj novoj lokaciji ćemo u skoroj budućnosti više, a i stari prostor je dobio novog vlasnika“. 

Puik espresso šalice
Puik Boon čaše
Puik Boon čaše

Kako ističe Nives, uz prostor u Preradovićevoj veže je puno toga. “Tamo sam upoznala svoje prve kupce, ostvarila predivna prijateljstva, a i sam je prostor zagrebačkoj publici otvorio nove vidike po pitanju uređenja interijera, onog koji poziva ljude na ostanak i druženje.”

Hill by Garmi
New Works vrč

Kvalitetu ponude kao i sam dizajn interijera prepoznali su kupci, ali i ljubitelji dizajna jer je upravo prostor u Preradovićevoj 32 bio dom mnogim editorijalima za uređenje doma, ali i mjesto na kojem su se predstavili do tada nezastupljena skandinavska imena kao što su Frama, Sjöstrand,  Aarke, Transparent, Moebe, House Doctor, Huebsch Interior, The Poster Club i mnogi drugi.

Moebe multifunkcionalna kutija

Povodom pozdrava s prvim Selectedd prostorom do kraja mjeseca, točnije od 14. do 30. srpnja, moći ćete nabaviti brendove poput Frame, Printworksa, Puika, Lexona, Men’s Societyja, House Doctora, DOIY-a, The Poster Cluba, eko sandala Shangies i vrhunskog Moebea po pristupačnijim cijenama, a moći ćete ih naručiti i putem webshopa.

HKLiving drvena kutija

Selectedd i dalje nastavlja svoj put kroz internetsku trgovinu, concept trgovinu – odnosno kroz spoj galerije, knjižare i dizajnerske trgovine u Ratkajevom prolazu 10, ali i na Selectedd pop up lokacijama. Jedna takva se početkom srpnja otvorila i na Hvaru u sklopu beach bara Falko Hvar u kojem će vas Selectedd tim rado ugostiti.