Četverostruki svjetski prvak Sebastian Vettel povući će se iz Formule 1 na kraju sezone 2022. Vijest je odjeknula sportskim svijetom, posebno onim automobilističkim!

Sebastian Vettel se više neće utrkivati

Nijemac, koji je debitirao s BMW-om Sauberom na Grand Prixu Sjedinjenih Američkih Država 2007., otkrio je vijest putem svog Instagram računa, svog jedinog računa na društvenim mrežama, a koji je kreira upravo radi te objave. Vettel je osvojio sva četiri naslova prvaka s Red Bullom između 2010. i 2013. i treći je na vječnoj listi pobjednika Grand Prixa s 53 pobjede. Šestogodišnji boravak u Ferrariju nije mu donio toliko željeni peti naslov i osvojio je samo jedan tijekom godinu i pol godina s Aston Martinom, s kojim mu ugovor istječe krajem 2022. godine.

Vettel je najavio da će ovo biti njegova 15. i posljednja puna sezona u Formuli 1. I onda je objavio svoj video na Instagram računu i gledajući ga možemo samo zaključiti da je odličan primjer drugima. Treba bookmarkirat njegu objavu kako bismo ju poslušali, svaki put kada nam treba barem malo vodstva u životu, kada stvari trebamo staviti u perspektivu ili kada samo trebamo poslušati neke od razloga zašto ono što radimo ne bi smjelo biti ono što jesmo. Kliknite na link i poslušajte ga, svaka sekunda njegove poruke znači jako mnogo… nekima možda i najviše.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sebastian Vettel (@sebastianvettel)

Fotografija: Getty Images