Svi koji imaju tanku kosu znaju koliko je zahtjevno održavati svježinu i postojanost frizure. Na dane kada jednostavno ne stignemo oprati kosu ili jednostavno želimo malu pomoć sa strane, tu su šamponi za suho pranje kose koji osiguravaju još barem jedan dan pauze

Šamponi za suho pranje svakako produljuju postojanost frizure i pritom nas spašavaju od svakodnevnog pranja kose. Oni u svojem sastavu često imaju rižin škrob ili zob koji upijaju višak masnoće i sebuma kod korijena kose te tako osvježavaju frizuru. Baš svaki šampon za suho pranje kose trebao bi upijati nečistoće bez ostavljanja vidljivih tragova, a poneki od njih imaju i zasebnu funkciju. Tako primjerice postoje šamponi za suho pranje koji su zaduženi za pružanje volumena ili oni za plavu ili tamnu kosu.

Instantno rješenje

Birajte decentan i blagi miris šampona za suho pranje kose, a nanesite ga uz korijen kose i na vlasište s udaljenosti do 30 centimetara te umasirajte. Nakon toga pročešljajte i oblikujte željenu frizuru. Ovi proizvodi u trenu će revitalizirati frizuru i dati potrebnu svježinu. Izabrali smo nekoliko šampona za suho pranje kose koje možete pronaći na domaćim beauty adresama.

šampon za suho pranje kose
Keune Refresh, 118,90 kn, Keune.hr
šampon za suho pranje kose
Davines, 165 kn, Fabu Spot
šampon za suho pranje kose
Batiste Blush, 24,90 kn, dm
šampon za suho pranje kose
Klorane šampon za suho pranje kose sa zobi, 98 kn, Opposite.hr

 

šampon za suho pranje kose
Aussie Wash + Blow, 30,85 kn, Notino.hr
šampon za suho pranje kose
Philip B. Everyday Beautiful, 414 kn, Parfumerija Lana
šampon za suho pranje
Authentic Beauty Concept Dry Shampoo, 190 kn

 

Foto:  @pollyhey /Keune/ Opposite/ Parfumerija Lana/ FABUspot/ Authentic Beauty Concept/ Notino/ Instagram