Malo nas vremena dijeli od kalendarskog završetka ljetne sezone, no ako ne želite da još jedno ljeto tako brzo prođe, danas ćemo ga nastojati zadržati što dulje u vašim mislima, i to uz ovu kamenu ljepoticu koja djeluje kao idilično mjesto za provesti i obilježiti sami kraj ljeta. Upoznajte vilu SALT/STONE, koja je ove sezone otvorila svoja vrata za goste u blizini Omiša. 

SALT/STONE vila locirana je u dalmatinskom mjestu Medići, koje je poznato po prekrasnim šljunčanim plažama i istovremeno donosi onaj toliko željeni odmak od gradske buke. Mjesto se nalazi na 10 kilometara od Omiša i 26 kilometara od Makarske, a svojim gostima već godinama omogućuje mir, tišinu i impresivnu prirodu. Upravo ovakvom atmosferom odiše i ova novo otvorena vila, u čijem je eksterijeru i interijeru apsolutno sve podređeno filozofiji slow livinga.

Govori nam to za početak sami dizajn prostora. Neutralne boje koje djeluju umirujuće i prirodni materijali savršeno se isprepliću i zajedno stvaraju dojam idealne ljetne kuće u kojoj vrijeme može stati. Rustikalno drvo, lan i keramika, lajtmotivi su vile koja je prepuna ukusnog namještaja i detalja s potpisom skandinavskih i hrvatskih brendova, zbog čega će ovo mjesto preferirati svi ljubitelji dobrog dizajna.


Moramo tome pridodati i nestvarno lijep pogled koji se pruža iz soba SALT/STONE vile i koji vrijedi, kako bi se reklo, milijun dolara. Ovo hedonističko skrovište za ljubitelje mora i uređenja interijera ima sve one razloge zbog kojih biste mogli ostati situirani ondje danima, a samo neki od njih su grijani bazen, vanjska kuhinja s pogledom na more, jacuzzi, sauna i teretana. Iz ovakvog mjesta možda nikada nećete željeti otići, a nama se doima kao idealna lokacija za obilježiti sami kraj ljeta.

Više o SALT/STONE vili doznajte na Airbnb i njegovoj Instagram stranici.

Foto: SALT STONE, Instagram